• Gratis verzending
  • Gratis retour sturen
  • Achteraf betalen
SorterenSorteren
FilterFilter
Toon 

Etage

Etage is het merk bij uitstek als het gaat om goede grote maten jassen. De firma Etage komt uit Denemarken, het land bij uitstek als het gaat om mooie jassen. 

De jassen van Etage moeten in koudere landen meer voldoen aan zeer specifieke eisen als het om draagcomfort gaat. Het outdoor gebeuren is heel belangrijk binnen de Etage collectie.

Het lichtgewicht dons materiaal zien we ook binnen verschillende collecties opduiken. Dit materiaal zien we binnen alle belangrijke mode merken. Het is superfijn om te dragen en de jasjes die erin gemaakt worden zien er ook helemaal modisch uit. Etage brengt hier meestal meerdere modellen in, met de variatie liggend op de lengtes.

De outdoorjas is toch wel  een van de bekendste modellen. Hij voldoet aan alle voorwaarden die er gesteld worden aan een jas die je met allerlei weer buiten kunt dragen. Hij is wind en waterdicht, heeft een reflecterende rits en details. Het leuke van de Etage outdoorjas is is dat hij in leuke prints uitgevoerd is. Dit maakt het dragen van deze regenjas in de regen of de wind, toch wel een stuk aangenamer.
 

Etage maatvoering

De jassen van het plus size merk Etage lopen door tot en met maat 54. Qua pasvorm zijn zij heel goed aan de maat. Bij het doorpassen merken we altijd dat de klant erg tevreden is. Er is niets belangrijker dan een goede maatvoering, dat je er altijd op af kunt gaan als je een ander model jas besteld van Etage, dat de maat die je hebt ook de juiste is.

Etage sale

Helaas zien wij niet veel jassen van het merk Etage in de Sale belanden. Het merk verkoopt eigenlijk heel goed uit de seizoens collecties. Daarbij kopen wij er niet grotere aantallen van in, dus blijft er ook minder van over.
 

Etage verkooppunt 

Bagoes is als online winkel een officieel verkooppunt van Etage jassen. 
Naar boven