• Gratis verzending
  • Gratis retour sturen
  • Achteraf betalen

Jurken

SorterenSorteren
FilterFilter
Toon 
Feest jurken

Jurken zijn toch wel het ultieme artikel als je praat over een Feestelijke outfit. Met een jurk ben je in1 keer klaar en zie je er meteen goed uit. Altijd mooi om te combineren met een blazer of jasje. Een grote maten Feest jurk vind je binnen de Feest categorie jurken, in heel veel verschillende stijlen en lengtes. Volop keuze in mooie glanzende stoffen die je laten stralen tijdens de Kerstdagen. Natuurlijk wil jij er graag mooi uitzien. Dit hoeft niet altijd te duur te zijn. Er is volop keuze in leuke glitter jurken voor een goede prijs.
Ga je voor de meer ingetogen stijl, dan zul je zeker slagen. Van het merk Colletta hebben we veel mooie modellen die tijdloos en zeer charmant zijn. Ze zijn vaak uitgevoerd in een Travel stof, een materiaal met een hoogwaardige uitstraling en met het juiste item gecombineerd, toch een Feestlijke look.
Of ben je meer van de gekke Kerstjurk of trui. We hebben een leuk aanbod in verschillende uitvoeringen. Op dit moment loopt de aktie dan je bij een gekke Kerstjurk of trui een paar Kerst sokken kado krijgt.
Ga kijken welke stijl het beste bij jou en je Feestelijke stemming past:))  
Naar boven