• Gratis verzending
  • Gratis retour sturen
  • Achteraf betalen

Laarzen smalle schacht

SorterenSorteren
FilterFilter
Toon 

Laarzen smalle schacht

Laarzen smalle schacht

De leukste laarzen met smalle schacht vind je bij Bagoes. We hebben een uitgebreid aanbod aan laarzen, ontdek alle verschillende modellen. Let goed op bij het bestellen met het kiezen van de juiste maat, bekijk het maatschema om de juiste schachtwijdte te kiezen. Je meet je kuit op bij het dikste gedeelte en kijkt dan in het schema welke schacht wijdte het beste bij jou past.
Alle modellen van JJ Foowear hebben een uitneembaar voetbed en aan de binnenkant van de schacht zit een rits. Zo is het makkelijker om de laarzen aan te trekken. De laarzen zijn altijd gemaakt in een super mooie leer en of suede kwaliteit.
Bij Bagoes vind je de gehele collectie van JJ Footwear. Deze firma heeft naast de brede schacht laarzen, maten XL en XXL, ook een regulaire kuitmaten collectie. Deze lopen over het algemeen van XS/S en M/L. Ook deze laarzen horen binnen een plus size bedrijf, want niet alle dames met een maatje meer hebben dikke kuiten en ook niet alle dames met maat 38/40 en 42 hebben slanke kuiten. Dus voor iedere maat is er een laars.
Naar boven