• Gratis verzending
  • Gratis retour sturen
  • Achteraf betalen

Curvy mode

Curvy mode heeft de toekomst. En wij van Bagoes zijn hier een belangrijke speler in. Als webshop in curvy dameskleding doen wij er alles aan om deze trend, je zou het een movement kunnen noemen, momentum te geven. Curvy vrouwen hoeven hun lichaam niet te ‘verbergen’. Wij willen juist dat je jezelf en jouw prachtige ronde vormen laat zien. Want, zoals de tijdgeest nu is, zijn vollere dames prachtig. Steeds meer grote modemerken doen mee aan kleding voor curvy dames maken die hip is, en laten prints van de laatste trends ook in deze mode terug komen.

Waarom Curvy kleding bestellen bij Bagoes?

Bagoes zet zich al jaren in om grote maten dameskleding hip en, net als ander kleding, seizoensgebonden te maken. We doen dit door dames te helpen de juiste maat te vinden. Klik maar eens een item aan, dan zie je dat onze maattabel voor grote maten kleding tot de centimeter nauwkeurig gemeten is. Ook zie je dat wij in de artikelomschrijving precies vertellen hoe jouw curvy kleding zal vallen. Wij zijn met deze werkwijze uniek te noemen. Maar Bagoes doet meer. Door bij Bagoes.nl jouw curvy dameskleding te kopen, help je ons om steeds sneller nieuw collecties toe te voegen. Je profiteert er dubbel van, meer nieuwe items in de webshop en sneller die musthaves in de sale! Leuk om te weten, inmiddels hebben we al een assortiment van 3.000+ items!

Curvy fashion sale 

Bij Bagoes curvy fashion bestellen in de sale? Gemiddeld krijg je 30% korting met uitschieters naar 88%! Wij willen drempels wegnemen in kleding voor curvy dames. Zowel door curvy kleding goedkoop te maken, maar ook met snelle verzending en een soepel retourbeleid. Want, er zij nog relatief veel dames die hun vrouwelijke vormen liever verbergen dan showen. Zonde, daarom willen wij dat jij makkelijk nieuwe curvy mode kunt proberen. Bevalt het niet? Dan stuur je het gratis retour. 

Wat is curvy mode

Wanneer we spreken van curvy mode, dan hebben we het over het algemeen over mode die loopt vanaf maat 44 en groter. Binnen de reguliere mode, maat 36 tot en met 42, is het over algemeen zo dat bij maat 44 er steeds minder aangeboden wordt. Binnen de modewereld gaat men er vanuit dat de meeste vrouwen vallen binnen die 36 t/m 42. Echter blijkt uit onderzoeken dat de meeste vrouwen, zeker 60%, een grotere maat heeft dan 44. Dus eigenlijk zien we dat er veel aandacht in alle winkels uitgaat naar de verkeerde maten. Ook bij merken wordt er veel aandacht besteed aan de kleine maten terwijl er eigenlijk meer aandacht zou moeten zijn voor curvy mode. 

Curvy mode

 


Mode voor plus size vrouwen

Plus size vrouwen worden binnen de mode nog altijd bestempeld als een aparte groep. Eerst de reguliere maten en dan pas de echte curvy mode. Dit zou eigenlijk niet moeten, maar helaas gebeurt het toch. Gelukkig zien we de laatste tijd steeds meer dat grote modebedrijven de curvy kleding gaan ontdekken. De curvy mode collecties lopen door tot en met maat 46. Vrouwen met een maatje meer krijgen steeds meer keuze, al is deze beperkt tot maat 46. Naarmate steeds meer vrouwen binnen de grote maten doelgroep gaan vallen, zien we gelukkig een stijgende lijn in curvy kleding. Dit komt nu ook door corona en minder bewegen. Bestond vroeger de mode speciaal voor alleen grote maten vrouwen uit een A lijn shirt en legging, nu zien we toch echt veel curvy mode.

Curvy kleding collecties

Binnen alle mode collecties zijn er natuurlijk veel verschillende stijlen, van klassiek tot sportief en van trendy tot design. Bij de curvy kleding was dit tot voor kort helemaal nog niet aan de orde. Er waren wel verschillende curve collecties, maar over het algemeen waren de looks hetzelfde. Er werden basic A lijn shirt en tunieken aangeboden, wijdvallende modellen in combinatie met broeken en rokken. Makkelijk draagbare stoffen die speciaal voor de volle vrouw werden ontworpen. Het moest comfortabel zijn en vooral niet modisch. 

Curvy mode

Curvy mode wereld

Gelukkig zien we een totale omwenteling in de curvy mode wereld ontstaan. Grote confectiebedrijven, zien potentie in de curvy kleding. Door wat voor een reden dan ook zien we steeds meer dikkere vrouwen, mannen en kinderen. De curvy kledingmarkt wordt een interessante markt waar geld aan te verdienen is. Hierdoor zien we gelukkig een hele goede positieve ontwikkeling. 

Curvy mode tegenwoordig

De curvy mode ondergaat een transformatie van een speciaal voor de doelgroep ontworpen collectie naar een modische collectie die ook in de reguliere maten verkrijgbaar is. We ontdekken dat we niet meer een aparte collectie hoeven te ontwerpen voor de plus size vrouw. Ook zij wil dragen wat haar slankere vriendin draagt, zij wil ook een skinny jeans een kort truitje en een spijkerjack. Zij wil meedoen aan de mode zoals deze nu op dit moment in alle winkels ligt.

Curvy mode bij Bagoes

Bagoes plus size fashion heeft dit seizoen een super aanbod in curvy mode. Voor iedere plus size vrouw is er wel wat te vinden. Je vindt bij ons collecties met een trendy look zoals Vero moda curve, een sportieve look en mode die fijn is om op elk moment te dragen. Comfort en een goede prijs gaan hand in hand. We vinden het belangrijk om binnen ons aanbod ook af en toe ruimte te maken voor nieuwe merken. We willen graag mode laten zien zoals deze in alle winkels hangt, zonder dat hier een ander prijskaartje aanhangt. Grote maten mode hoeft niet echt veel duurder te zijn.

Bagoes ervaringen

Steeds meer mensen ontdekken onze kleding voor curvy dames. Maar zijn ze tevreden? Jazeker! Wij scoren gemiddeld 4,65/5 en maar liefst 74% van onze klanten geeft ons de volledige 5 sterren! Logisch, want wij doen er alles aan dat jij blij bent met je nieuwe fitje. De meeste van onze klanten bestellen minimaal twee keer per jaar. Wij verzilveren dan namelijk de bonuspunten die je in onze shop hebt verzameld. Voor iedere euro 1 punt, en voor 100 punten 5 euro korting. Dit telt lekker door, waardoor je twee keer per jaar met extra korting curvy kleding kopen kunt. Leuk he? Ervaar het zelf, plaats je bestelling voor curvy dameskleding online en binnen één of enkele dagen heb je jouw pakketje in huis! 

Retourbeleid

We hebben het al een paar keer genoemd, maar willen het nogmaals benadrukken. Je kunt bij ons makkelijk bestellen en eventueel pas achteraf betalen. Bevalt het niet? Dan retourneer je gratis. Mogen we jou binnenkort in de Bagoes community verwelkomen?


 

Naar boven