Veelgestelde vragen

Contact en zelf doen

  • Een klacht melden
  • Stuur een email naar webshop@bagoes.nl met een duidelijke omschrijving van de klacht en jouw factuurnummer. Bij een klacht van een artikel, dan graag een foto bijvoegen.
  • Mijn Bagoes/ inloggen
  • Als je nog geen account hebt, kun je hier https://www.bagoes.nl/register.php je account aanmaken. Via https://www.bagoes.nl/login.php kun je inloggen en al je gegevens bekijken, zoals je punten van het spaarsysteem en waardecheques. Daarnaast kun je alle gegevens wijzigen, met uitzondering van je e-mailadres.
  • Gegevens wijzigen
  • Nadat je bent ingelogd, kun je al je gegevens wijzigen, met uitzondering van je e-mailadres.
  • Nieuw emailadres
  • Je kunt niet zelf jouw e-mailadres wijzigen. Je kunt 2 dingen doen. Je kunt jezelf opnieuw aanmelden met jouw nieuwe e-mailadres en de bestelling afmaken. Wij voegen later alles samen. Of je geeft jouw e-mailadres door aan ons en wij veranderen het e-mailadres voor jou. Let op: bestel niet met jouw oude e-mailadres om problemen te voorkomen.
  • Bagoes spaarsysteem
  • Als je het afgelopen half jaar aankopen heb gedaan, dan heb je punten gespaard. Punten saldo's boven de 250 punten worden medio februari en september omgezet naar een waardecheque. In de winkels zoeken ze je waardecheque op en in de webshop kun je de waardecheque selecteren na inloggen. Het is belangrijk dat je altijd hetzelfde e-mailadres gebruikt, anders spaart je op dubbele accounts punten. Om te achterhalen hoeveel punten je gespaard hebt en of er een waardecheque voor je klaar staat dien je in te loggen. Bij mijn account onder het kopje mijn Bonuspunten/waardecheques vind je alle gegevens.
Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze webwinkel en onze vaste verkooppunten in Alkmaar en Hoorn voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal Trendy en vlotte grote maten mode merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Trendy jeans broeken van Zizzi en Junarose. De kleding wordt aangevuld met een gevarieerd aanbod in laarzen brede schacht van diverse merken zoals JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met grote maten panty's van Cette. Daarnaast hebben we de kleding collectie's opgenomen van diverse grote maten merken zoals Junarose het hippe merk voor een maatje meer van Vero Moda. Daarnaast nog een aantal nieuwe grote maten merken zoals  Adia, October, Gozzip, Rimini, Stark broeken en prachtige Lady Voloptuous grote maten vintage jurken van Lady V. 

Voor het winter seizoen 2017 hebben we de volgende merken toegevoegd. October kleding nieuw uit Spanje, het allom bekend grote maten merk Exelle en La Lemon de plus size collectie van Smashed Lemon

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote maten. De gehele X-two active collectie is online verkrijgbaar. Daarnaast een aantal artikelen van Zizzi en Junarose,  binnenkort de complete collectie van Zhenzi sport.