Veelgestelde vragen

Contact en zelf doen

  • Een klacht melden
  • Stuur een email naar webshop@bagoes.nl met een duidelijke omschrijving van de klacht en jouw factuurnummer. Bij een klacht van een artikel, dan graag een foto bijvoegen.
  • Mijn Bagoes/ inloggen
  • Als je nog geen account hebt, kun je hier https://www.bagoes.nl/register.php je account aanmaken. Via https://www.bagoes.nl/login.php kun je inloggen en al je gegevens bekijken, zoals je punten van het spaarsysteem en waardecheques. Daarnaast kun je alle gegevens wijzigen, met uitzondering van je e-mailadres.
  • Gegevens wijzigen
  • Nadat je bent ingelogd, kun je al je gegevens wijzigen, met uitzondering van je e-mailadres.
  • Nieuw emailadres
  • Je kunt niet zelf jouw e-mailadres wijzigen. Je kunt 2 dingen doen. Je kunt jezelf opnieuw aanmelden met jouw nieuwe e-mailadres en de bestelling afmaken. Wij voegen later alles samen. Of je geeft jouw e-mailadres door aan ons en wij veranderen het e-mailadres voor jou. Let op: bestel niet met jouw oude e-mailadres om problemen te voorkomen.
  • Bagoes spaarsysteem
  • Als je het afgelopen half jaar aankopen heb gedaan, dan heb je punten gespaard. Punten saldo's boven de 250 punten worden medio februari en september omgezet naar een waardecheque. In de winkels zoeken ze je waardecheque op en in de webshop kun je de waardecheque selecteren na inloggen. Het is belangrijk dat je altijd hetzelfde e-mailadres gebruikt, anders spaart je op dubbele accounts punten. Om te achterhalen hoeveel punten je gespaard hebt en of er een waardecheque voor je klaar staat dien je in te loggen. Bij mijn account onder het kopje mijn Bonuspunten/waardecheques vind je alle gegevens.
Naar boven

Grote maten mode

Bagoes brengt de mooiste grote maten dameskleding merken bij elkaar. In onze vernieuwde plus size webshop voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal trendy en vlotte grote maten merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Van trendy plus size jeans broeken van VERO MODA CurveONLY Carmakoma tot vrouwelijke jurken van Yesta en Junarose. Naast kleding is online ook een breed aanbod aan brede schacht laarzen van JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons online assortiment uitgebreid met diverse nieuwe plus size merken zoals Yest en Yest Basic VERO MODA Curve en ONLY Carmakoma. Naast de nieuwe grote maten merken hebben wij natuurlijk ook nog het aanbod in de merken die je van ons gewend bent, zoals Yesta,  Adia, Zhenzi, Gozzip, Mat Fashion, Zizzi en nog veel meer.

De trends van dit najaar zijn onder andere de leopard print en kleding met een zijbies. Deze trends zijn terug te vinden bij de vele grote maten merken die Bagoes in haar assortiment heeft voor het nieuwe seizoen.

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote matenJe vindt online bij Bagoes de merken Only Play Curvy, Zhenzi sport en Zizzi Active.