• Gratis verzending
  • Gratis retour sturen
  • Achteraf betalen
SorterenSorteren
FilterFilter
Toon 

EVOKED VILA

EVOKED VILA visie

De EVOKED VILA plus size collectie is ontworpen voor de modische vrouw. Zij heeft een curvy silhouet en is een houdt van feminin mode met een beetje fun, maar die wel een bepaald bewustzijn uitstraalt. Hij complimenteert haar curvy figuur. De collectie heeft een duidelijk femin beeld in haar DNA. Die wordt gecomplementeerd met een selectie van casual en trendy items. EVOKED VILA brengt een Head to Toe collectie voor elk moment van de dag en elk event. 
 

EVOKED Vila collectie

EVOKED VILA collectie

Dit seizoen heeft EVOKED VILA een aan zeer goede key prints. Deze prints zijn er in verschillende modellen, een blouse, een tuniek of een jurk. Hierbij zijn natuurlijk een aantal goed bijpassende uni items. Zo is het voor jou als klant super makkelijk om een mooie set bij elkaar te zoeken en er meteen goed uit te zien.
Binnen de EVOKED VILA plus size collectie zien we heel veel verschillende stijlgroepen. Van sportief tot gekleed, van trendy tot feestelijk. Elk seizoen heeft natuurlijk zijn eigen uitstraling.
Dit najaar zien we een aantal mooie prints, waarbij we gekozen hebben voor een mooi blazer pak, helemaal het trend item van dit najaar.
Feminin blouses en tunieken combineer je met een goede jeans uit de EVOKED VILA collectie.
Lange en korte vesten zijn er volop in mooie zachte breisels.
 

EVOKED Vila shirt

EVOKED VILA pasvorm

EVOKED VILA heeft als onderdeel van de Bestseller groep, haar eigen pasvorm ontwikkeld.
De ontwerpster van de plus size collectie, behoort zelf tot de doelgroep. Zij weet daarom als geen ander hoe de pasvorm moet zijn. Zij heeft bijvoorbeeld iets zeer ingenieus bedacht met de knoopjes van o.a. blouses. Ter hoogte van de buste, heeft zij aan de binnenkant van de blouse een extra knoopje ontworpen, zo valt de blouse op deze plek niet meer open. Riemlussen van alle broeken en jeans zijn extra stevig aangezet zodat je deze niet meer zo gauw stuk trekt. Onder andere is er door deze dingen een collectie ontstaan met een toegevoegde waarde.
De EVOKED VILA plus size collectie bestaat voornamelijk uit confectie maten. Indien er gebruik wordt gemaakt van samengevoegde maten, dan is de maat S een 44, maat M is 46-48, maat L is 50-52 en de XL is maat 54. Een uitgebreid maattabel is bij elke artikel van Evoked Vila te vinden in onze webshop.
 

EVOKED VILA duurzaamheid 

EVOKED VILA is een onderdeel van de Bestseller groep, hierbij horen ook ONLY Carmakoma en VERO MODA curve. Het moederbedrijf is op dit moment druk bezig met alles wat verbeterd kan worden om het bedrijf meer duurzamer te maken. De kledingbranche heeft  op dit moment een grote impact op ons milieu. Denk hierbij aan de chemische stoffen die er gebruikt worden bij het produceren, wassen van stoffen, het vervoer van producten. Heel veel factoren die ons milieu belasten.
Door de klimaatverandering tegen te gaan, hulpbronnen meer efficiënt gebruiken en mensenrechten te bevorderen, kunnen grote kledingbedrijven proberen een positieve verandering op gang te brengen. Door meer acties van ons als bedrijf en jij als consument, kunnen we sneller vooruitgang boeken om ons milieu te verbeteren.
Op dit moment zien we binnen heel veel collecties, hergebruikte materialen of materialen die op meer verantwoorde wijze zijn gemaakt. EVOKED VILA is hier ook volop mee bezig. 

 
Naar boven