0

Privacy statement

Privacy policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1. Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Bagoes fashion
Website: http://www.bagoes.nl
Inschrijfnummer KvK: 37103358
BTW-nummer: 813977599B01

2. E-mailadres

  • Wij kunnen u, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits u bij het verstrekken hiervan geen verzet heeft aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van uw gegevens. Bovendien wordt u in elke communicatie de mogelijkheid geboden om onder dezelfde voorwaarden verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van uw e-mailadres.

3. Postadres

Wij gebruiken uw postadres (ontvangen in het kader van een verkoop) voor het verzenden van reclameboodschappen met informatie over producten en diensten. Als u dergelijke reclame niet wenst te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen op onderstaand adres.

4. Telefoonnummer

Tenzij u te kennen heeft gegeven dit niet op prijs te stellen, kunnen wij telefonisch contact met u opnemen om u te informeren over producten en diensten. Bij ieder gesprek wordt u gewezen op de mogelijkheid zich hier tegen te verzetten en zich te laten registreren in het bel-me-niet-register.

5. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

  1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
    • de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
    • de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
    • de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
  2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

 

6. Bijzondere persoonsgegevens

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

  • Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector;

 

8. Veiligheid opslag van gegevens

 Veiligheidscriteria

  • Op de pagina waar u persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.
  • Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan (zoals aanvallen) tegen te gaan. Wij garanderen daarom een passend beveiligingsniveau en laten onze site periodiek toetsen.
  • Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiligingsgerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.

9. Toegang tot uw gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

10. Contact

Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen:

 

 

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.


 

 



 

Uitgelichte producten

Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze webwinkel en onze vaste verkooppunten in Alkmaar en Hoorn voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal Trendy en vlotte grote maten mode merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Trendy jeans broeken van Zizzi en Junarose. De kleding wordt aangevuld met een gevarieerd aanbod in laarzen brede schacht van diverse merken zoals JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met grote maten panty's van Cette & Pretty Polly. Daarnaast hebben we de kleding collectie's opgenomen van diverse grote maten merken zoals Junarose het hippe merk voor een maatje meer van Vero Moda. Daarnaast nog een aantal nieuwe grote maten merken zoals  Anna Scholz, Gozzip, Rimini, Stark broeken en prachtige Lady Voloptuous vintage jurken van Lady V. 

Voor het nieuwe zomer seizoen 2017 hebben we de volgende merken toegevoegd. Dex nieuw uit Canada, het allom bekend grote maten merk Exelle en Zoey nieuw uit Denemarken. 

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote maten. De gehele X-two active collectie is online verkrijgbaar. Daarnaast een aantal artikelen van Junarose en binnenkort de complete collectie van Zhenzi sport.