• Gratis verzending
  • Gratis retour sturen
  • Achteraf betalen

Personeel gezocht

vacature

Webshop medewerkster

Vanwege aanhoudende drukte zoeken wij een enthousiaste webshop medewerkster.

Je zorgt voor de verwerking en verzending van de bestellingen uit onze webshop.

Je taken zijn:
- Orders picken in het magazijn
- Artikelen insorteren bij de juiste bestelling
- Bestellingen inpakken
- Retouren uitpakken
- Artikelen terug insorteren in het magazijn
- beantwoorden van vragen van klanten per email en telefoon.

Wij verwachten van jou affiniteit met mode en onze doelgroep, fulltime beschikbaar (parttime bespreekbaar), goede type- en computervaardigheden en goede beheersing van de Nederlandse taal. Je woont in de regio Westfriesland. Voldoe jij aan deze eisen en zoek je een leuke, gevarieerde baan in West-Friesland?

Zend dan je reactie naar info@bagoes.nl, ter attentie van Kees Bot

Tijden?

We werken van 9.00 tot 18.00 uur.

Interesse?

Mail dan je motivatie, cv en de dagen dat je beschikbaar bent naar kees@bagoes.nl.
 

vacature
Partimers gezocht (ook geschikt voor studenten en scholieren) 

Voor het inpakken van de bestellingen en diverse andere werkzaamheden zoeken we meerdere enthousiaste personen die voor enkele uren per dag beschikbaar zijn. Het werk bestaat uit o.a. orders picken, bestellingen inpakken, retouren uitpakken, en overige administratieve taken. 

Tijden?

Meestal van 13.00 tot 18.00 uur. 
In de vakantieperiode zijn er meer uren beschikbaar. 

Interesse?

Mail dan je motivatie en cv naar kees@bagoes.nl.


 

Naar boven

Grote maten mode

Bagoes brengt de mooiste grote maten dameskleding merken bij elkaar. In onze vernieuwde plus size webshop voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal trendy en vlotte grote maten merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Van trendy plus size jeans broeken van VERO MODA Curve, ONLY Carmakoma tot vrouwelijke jurken van Yesta en Ivy Beau. Naast kleding is online ook een breed aanbod aan brede schacht laarzen van JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons online assortiment uitgebreid met diverse nieuwe plus size merken zoals Yest en Yest Basic VERO MODA Curve en ONLY Carmakoma. Naast de nieuwe grote maten merken hebben wij natuurlijk ook nog het aanbod in de merken die je van ons gewend bent, zoals Yesta,  Adia, Zhenzi, Gozzip, Mat Fashion, Zizzi en nog veel meer.

Curvy mode - Inbetween mode

We zijn dit voorjaar gestart met de verkoop van een aantal inbetween mode merken in de maten 36-48. We starten met de volgende merken: Yest, Ivy Beau en ES&SY. Over een maand komt daar nog Jin Jinny bij. Bij succes wordt het pakket uitgebreid met meer merken. 

Zizzi heeft een nieuwe maat er extra bij de maat xxl=58-60.

De trends van dit voorjaar zijn onder andere de leopard print en kleding met een zijbies. Deze trends zijn terug te vinden bij de vele grote maten merken die Bagoes in haar assortiment heeft voor het nieuwe seizoen.

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote maten. Je vindt online bij Bagoes de merken Only Play Curvy, Zhenzi sport en Zizzi Active.