• Gratis verzending
  • Gratis retour sturen
  • Achteraf betalen
SorterenSorteren
FilterFilter
Toon 

Pieces Curve

Pieces curve het merk en visie

Pieces kennen veel dames wel van die leuke accessoire winkels. Dit is ook de eerste opzet geweest. Met de tijd is er steeds meer kleding bijgekomen in de Pieces winkels. Sinds kort is er ook een curve lijn bijgekomen, Pieces curve. 

De visie van Pieces curve is mode brengen die levendig is en kleurvol, die past binnen ons alledaags leven. Ze willen aantrekkelijk zijn bij een grote groep vrouwen die zich Young at Heart voelen. Jezelf inspireren en creatief te uiten en vertrouwen krijgen in het hebben van een eigen smaak in je kledingkeuze.

Pieces curve

Pieces curve collecties

De collectie van Pieces curve heeft een duidelijke modische uitstraling met een alledaags design. De focus ligt op trends, kleur en prints en gebruik van mooie stoffen die een super feminine look creëren.

Prachtige materialen in vlotte tunieken en jurken, maar ook mooi breiwerk in lange vesten en truien. Hierbij hoort natuurlijk ook een goede basis lijn in jeans en broeken.

Dit najaar is er ook een leuke keuze in jassen en bodywarmers, helemaal volgens de trend  van nu. 

Pieces curve en duurzaamheid.

Pieces curve is een onderdeel van de Bestseller groep, hierbij horen ook ONLY Carmakoma en VERO MODA curve. Het moederbedrijf is op dit moment heel erg bezig met alles wat verbeterd kan worden om het bedrijf meer duurzamer te maken. De kledingbranche heeft op dit moment een grote impact op ons milieu. Denk hierbij aan de chemische stoffen die er gebruikt worden bij het produceren, wassen van stoffen, het vervoer van producten. Heel veel factoren die ons milieu belasten.

Door de klimaatverandering tegen te gaan, hulpbronnen meer efficiënt gebruiken en mensenrechten te bevorderen, kunnen grote kledingbedrijven proberen een positieve verandering op gang te brengen. Door meer acties van ons als bedrijf en jij als consument, kunnen we sneller vooruitgang boeken om ons milieu te verbeteren.

Op dit moment zien we binnen heel veel collecties, hergebruikte materialen of materialen die op meer verantwoorde wijze zijn gemaakt. Pieces curve is hier ook volop mee bezig. 

 

Pieces curve maatvoering

De grote maten collectie van Pieces is gelijk aan het maatbereik van o.a. Vero Moda en Only Carmakoma. De maat uitleg is ook gelijk aan deze merken. S is 42-44, M is 46-48, L is 48-50 en XL is 52-54. 

Pasvorm technisch valt de collectie super, wel rekening houdende met een jongere doelgroep. Dus iets meer skinny jeans, maar ook weer mooie grote truien en lange vesten voor het najaar. Als onderdeel van de Bestseller groep wordt er heel veel aandacht besteed om de pasvorm van de curve collectie goed te maken. Dat deze echt past bij de plus size vrouw en met haar rondingen. 

Pieces curve

Pieces curve verkooppunt

Bagoes is officieel verkooppunt van Pieces Curve.
Naar boven