• Gratis verzending
  • Gratis retour sturen
  • Achteraf betalen
SorterenSorteren
FilterFilter
Toon 

Gozzip

Het Deense merk Gozzip heeft een eigen kijk op grote maten mode met veel aandacht aan kwaliteit en design. Dit is terug te zien in de collecties vol met mooie blouses en jurken. Alle items hebben een speelse twist of een apart extraatje. Met Gozzip ben je verzekerd van een verrassende look van hoge kwaliteit. De Gozzip vrouw laat zich niet de laatste mode voorschrijven, zij kiest voor haar eigen trendy stijl.

Gozzip nieuwe najaarscollectie

Gozzip maatvoering

Bij Bagoes verkopen wij de collectie van Gozzip vanaf maat 40 tot en met maat 56. Een XS is maat 40 en een XL is maat 54/56.

Gozzip collectie

De collectie heeft mooie prints en frisse kleuren in voorjaar. Zwart is meestal de basis en daardoor goed te combineren met een kleurtje. Gozzip heeft een super aparte basis broek, wijder en boller en enkel vrij, verkrijgbaar in denim en twill. Altijd bijpassende bij de collectie.

Binnen de collectie van Gozzip is er ook aandacht voor de aparte Black collectie. Deze is gemaakt in  super hoogwaardige jersey materialen. Dit voorjaars seizoen zien we brede zwart wit strepen. De vormen van deze collecties zijn wat wijder en hebben aandacht voor kleine details en stof verwerkingen. Geometrische vormen zijn belangrijk. De maten van de collectie lopen door tot en met maat 56. De pasvorm is super goed en hier wordt ook veel aandacht aan besteedt.

Gozzip tuniek

Gozzip verkooppunt

Bagoes is officieel partner en online verkooppunt van Gozzip.
Naar boven