Winkels

Bagoes Hoorn

Nieuwsteeg 17 - 1621 EB, Hoorn

Openingstijden:
maandag 13.00 - 17.30 uur.
dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur
zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.
donderdag geen koopavond 
routeplanner
    
Bagoes Hoorn is niet geopend op (extra) koopavonden en koopzondagen

Alkmaar OUTLET

Boterstraat 28, 1811 HP Alkmaar 


openingstijden:
woensdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur
donderdag geen koopavond 
routeplanner

Bagoes Alkmaar is niet geopend op (extra) koopavonden en koopzondagen

 

Hoofdkantoor Bagoes fashion & boots
Meeweg 17 
1607 HM Hem
tel. 0229-270723
Algemeen: info@bagoes.nl
Webshop: webshop@bagoes.nl
In al onze filialen kunt u contant en met pinpas of creditcard (Visa of Mastercard) betalen.

Online reserveren

Wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete artikel in de winkel is, reserveer deze dan vrijblijvend, zonder vooraf te betalen, in de webwinkel. De artikelen hangen een aantal dagen later voor je klaar.

Uitgelichte producten

Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze webwinkel en onze vaste verkooppunten in Alkmaar en Hoorn voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal Trendy en vlotte grote maten mode merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Trendy jeans broeken van Zizzi en Junarose. De kleding wordt aangevuld met een gevarieerd aanbod in laarzen brede schacht van diverse merken zoals JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met grote maten panty's van Cette. Daarnaast hebben we de kleding collectie's opgenomen van diverse grote maten merken zoals Junarose het hippe merk voor een maatje meer van Vero Moda. Daarnaast nog een aantal nieuwe grote maten merken zoals  Adia, October, Gozzip, Rimini, Stark broeken en prachtige Lady Voloptuous grote maten vintage jurken van Lady V. 

Voor het winter seizoen 2017 hebben we de volgende merken toegevoegd. October kleding nieuw uit Spanje, het allom bekend grote maten merk Exelle en La Lemon de plus size collectie van Smashed Lemon

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote maten. De gehele X-two active collectie is online verkrijgbaar. Daarnaast een aantal artikelen van Zizzi en Junarose,  binnenkort de complete collectie van Zhenzi sport.