Winkel

Zaterdag 28 november zijn we extra lang geopend van 10.00 tot 17.00 uur 

Gratis parkeren op het terrein. De loods ligt achter de boerderij. Meeweg 17 in Hem, tussen Hoorn en Enkhuizen. 

Kom begin van de middag of juist het einde van de middag om eventuele drukte te ontlopen.
Er is nog meer ruimte gemaakt en met een looprichting aangegeven om ieder veilig te laten shoppen.

Buiten onder de overkapping kan er, onder genot van een kopje koffie of thee eventueel gewacht worden.

In Hem hebben wij een winkel met Nieuwe collectie (altijd 20% korting!) en super veel koopjes. Kortingen tot 80%! Kom gezellig langs.

Magazijnverkoop
Meeweg 17  - 1607 HM Hem

Hoofdkantoor Bagoes fashion

Meeweg 17 
1607 HM Hem
tel. 0229-270723
Algemeen: info@bagoes.nl
Webshop: webshop@bagoes.nl

Uitgelichte producten

Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze vernieuwde plus size webshop voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal trendy en vlotte grote maten merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Van trendy plus size jeans broeken van VERO MODA CurveONLY Carmakoma tot vrouwelijke jurken van Yesta en Junarose. Naast kleding is online ook een breed aanbod aan brede schacht laarzen van JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons online assortiment uitgebreid met diverse nieuwe plus size merken zoals Pont Neuf, Exxcellent VERO MODA Curve en ONLY Carmakoma. Naast de nieuwe grote maten merken hebben wij natuurlijk ook nog het aanbod in de merken die je van ons gewend bent, zoals Yesta,  Adia, Zhenzi, Gozzip, Rimini fashion, Mat Fashion, Junarose en nog veel meer.

De trends van dit najaar zijn onder andere de leopard print en kleding met een zijbies. Deze trends zijn terug te vinden bij de vele grote maten merken die Bagoes in haar assortiment heeft voor het nieuwe seizoen.

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote matenJe vindt online bij Bagoes de merken Only Play Curvy, Zhenzi sport en Zizzi Active.