Winkels

Bagoes Hoorn

Hoorn opheffingsuitverkoop

20% Korting (en meer) op ALLES!

Nieuwsteeg 17 - 1621 EB, Hoorn

routeplanner

Openingstijden:
maandag 13.00 - 17.30 uur.
dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur
zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.
donderdag geen koopavond  

Bagoes Hoorn is niet geopend op (extra) koopavonden en koopzondagen.

Alkmaar OUTLET

Boterstraat 28, 1811 HP Alkmaar 


openingstijden:
woensdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur
donderdag geen koopavond 
routeplanner

Bagoes Alkmaar is niet geopend op (extra) koopavonden en koopzondagen
 

Hoofdkantoor Bagoes fashion & boots
Meeweg 17 
1607 HM Hem
tel. 0229-270723
Algemeen: info@bagoes.nl
Webshop: webshop@bagoes.nl
In al onze filialen kunt u contant en met pinpas of creditcard (Visa of Mastercard) betalen.

Online reserveren

Wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete artikel in de winkel is, reserveer deze dan vrijblijvend, zonder vooraf te betalen, in de webwinkel. De artikelen hangen een aantal dagen later voor je klaar.

Uitgelichte producten

Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze webshop en onze vaste verkooppunten in Alkmaar en Hoorn voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal trendy en vlotte grote maten merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Van trendy jeans broeken van Zizzi tot vrouwelijke jurken van Junarose. Naast kleding is online ook een breed aanbod aan brede schacht laarzen van JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met diverse nieuwe plus size merken. Voor grote maten kleding van merken als ONLY Carmakoma en Ivy Bella zit je bij Bagoes op het juiste adres. Naast de nieuwe merken hebben wij natuurlijk ook nog het aanbod in de merken die je van ons gewend bent, zoals Yesta,  Adia, Zhenzi, Gozzip, Rimini fashion, Mat Fashion, Stark en nog veel meer.

De trends van dit najaar zijn onder andere de leopard print en kleding met een zijbies. Deze trends zijn terug te vinden bij de vele grote maten merken die Bagoes in haar assortiment heeft voor het winter seizoen 2018.

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote matenJe vindt online bij Bagoes de merken Only Play Curvy, Zhenzi sport en Zizzi Active.