Winkel

Magazijnverkoop in Hem!
De eerste volgende is:
zaterdag 26 september van 10.00 - 17.00 uur.

Hier hebben wij een winkel met Nieuwe collectie (altijd minimaal 20% korting!) en super veel koopjes.
Kortingen tot 90%! Kom gezellig langs. Gratis parkeren kan op het terrein of anders netjes aan de overkant van de weg. De winkel zit in de loods achter de boerderij.

Kies voor afhalen in Hem. Op deze manier weet je zeker dat jouw favoriete artikel in jouw maat klaar hangt tijdens de magazijn dagen in Hem. Dit kan tot uiterlijk vrijdagmorgen 9.00 uur. 


1. Bestel je nieuwe outfit op www.bagoes.nl.
2. Plaats de artikelen in je winkelmandje.
3. Kies voor afhalen in Hem. Je betaalt niets en het is geheel vrijblijvend.
4. Je ontvangt een email wanneer de artikelen klaar hangen.
5. Let op, alleen tijdens de magazijn dagen.

Magazijnverkoop
Meeweg 17  - 1607 HM Hem

Hoofdkantoor Bagoes fashion

Meeweg 17 
1607 HM Hem
tel. 0229-270723
Algemeen: info@bagoes.nl
Webshop: webshop@bagoes.nl

Uitgelichte producten

Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze vernieuwde plus size webshop voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal trendy en vlotte grote maten merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Van trendy plus size jeans broeken van VERO MODA CurveONLY Carmakoma tot vrouwelijke jurken van Yesta en Junarose. Naast kleding is online ook een breed aanbod aan brede schacht laarzen van JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons online assortiment uitgebreid met diverse nieuwe plus size merken zoals Pont Neuf, Exxcellent VERO MODA Curve en ONLY Carmakoma. Naast de nieuwe grote maten merken hebben wij natuurlijk ook nog het aanbod in de merken die je van ons gewend bent, zoals Yesta,  Adia, Zhenzi, Gozzip, Rimini fashion, Mat Fashion, Junarose en nog veel meer.

De trends van dit najaar zijn onder andere de leopard print en kleding met een zijbies. Deze trends zijn terug te vinden bij de vele grote maten merken die Bagoes in haar assortiment heeft voor het nieuwe seizoen.

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote matenJe vindt online bij Bagoes de merken Only Play Curvy, Zhenzi sport en Zizzi Active.