Modellen wedstrijd

Modellenwedstrijd

Dit is je kans om model te worden! 

Als je altijd al model heb willen worden maar het is er nog niet van gekomen... of heb je een spontaan een mooie foto van jezelf in je nieuwe outfit... zet dan nu een eerste stap en doe mee!
Modellenwedstrijd
Doe mee met de modellenwedstrijd van Bagoes Plus Size Fashion!
Ga naar www.facebook.com/BagoesWebshop
1: Upload jouw eigen modefoto
2: Verzamel zoveel mogelijk stemmen
3: Win een fotoshoot bij Bagoes

Let op: 
- Meedoen aan de Modellenwedstrijd van Bagoes Plus Size Fashion is alleen mogelijk via Facebook.
- Bagoes heeft het recht om de ingezonden foto's te gebruiken voor verdere reclame doeleinden.
- Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnares word bekend gemaakt via www.facebook.com/BagoesWebshop

Uitgelichte producten

Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze webwinkel en onze vaste verkooppunten in Alkmaar en Hoorn voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal Trendy en vlotte grote maten mode merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Trendy jeans broeken van Zizzi en Junarose. De kleding wordt aangevuld met een gevarieerd aanbod in laarzen brede schacht van diverse merken zoals JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met grote maten panty's van Cette. Daarnaast hebben we de kleding collectie's opgenomen van diverse grote maten merken zoals Junarose het hippe merk voor een maatje meer van Vero Moda. Daarnaast nog een aantal nieuwe grote maten merken zoals  Adia, October, Gozzip, Rimini, Stark broeken en prachtige Lady Voloptuous grote maten vintage jurken van Lady V. 

Voor het winter seizoen 2017 hebben we de volgende merken toegevoegd. October kleding nieuw uit Spanje, het allom bekend grote maten merk Exelle en La Lemon de plus size collectie van Smashed Lemon

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote maten. De gehele X-two active collectie is online verkrijgbaar. Daarnaast een aantal artikelen van Zizzi en Junarose,  binnenkort de complete collectie van Zhenzi sport.