Modellen wedstrijd

Modellenwedstrijd

Dit is je kans om model te worden! 

Als je altijd al model heb willen worden maar het is er nog niet van gekomen... of heb je een spontaan een mooie foto van jezelf in je nieuwe outfit... zet dan nu een eerste stap en doe mee!
Modellenwedstrijd
Doe mee met de modellenwedstrijd van Bagoes Plus Size Fashion!
Ga naar www.facebook.com/BagoesWebshop
1: Upload jouw eigen modefoto
2: Verzamel zoveel mogelijk stemmen
3: Win een fotoshoot bij Bagoes

Let op: 
- Meedoen aan de Modellenwedstrijd van Bagoes Plus Size Fashion is alleen mogelijk via Facebook.
- Bagoes heeft het recht om de ingezonden foto's te gebruiken voor verdere reclame doeleinden.
- Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnares word bekend gemaakt via www.facebook.com/BagoesWebshop

Uitgelichte producten

Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze vernieuwde plus size webshop voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal trendy en vlotte grote maten merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Van trendy plus size jeans broeken van VERO MODA CurveONLY Carmakoma tot vrouwelijke jurken van Yesta en Junarose. Naast kleding is online ook een breed aanbod aan brede schacht laarzen van JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons online assortiment uitgebreid met diverse nieuwe plus size merken zoals Pont Neuf, Exxcellent VERO MODA Curve en ONLY Carmakoma. Naast de nieuwe grote maten merken hebben wij natuurlijk ook nog het aanbod in de merken die je van ons gewend bent, zoals Yesta,  Adia, Zhenzi, Gozzip, Rimini fashion, Mat Fashion, Junarose en nog veel meer.

De trends van dit najaar zijn onder andere de leopard print en kleding met een zijbies. Deze trends zijn terug te vinden bij de vele grote maten merken die Bagoes in haar assortiment heeft voor het nieuwe seizoen.

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote matenJe vindt online bij Bagoes de merken Only Play Curvy, Zhenzi sport en Zizzi Active.