Agenda

Magazijnverkoop Hem

Meeweg 17 - 1607 HM Hem

De laatste vrijdagavond en zaterdag van de maand en de eerste zaterdag van de maand.

vrijdag 29 november 18.30 -20.30
zaterdag 30 november 10.00 -15.00
zaterdag 7 december 10.00 -15.00

Disisme aanbieding   Nieuwe collectie 20% korting

 Nieuwe collectie -20%  Nieuwe grote maten mode met korting   

Parkeren op het terrein of aan de overkant van de weg. De loods ligt achter de boerderij. 

grote maten mode SALE    grote maten mode verkoop

Korting tot 70%.

De Bagoes winkels in Alkmaar en Hoorn zijn gesloten.  Mis jij de BAGOES winkels ook zo? Niet getreurd! Wij hebben op bovenstaande data onze deuren geopend in Hem. Hier hebben wij een winkel ingericht met nieuwe collectie en heel veel aanbiedingen. Kortingen tot 70%! Kom gezellig langs. Parkeren kan op het terrein of anders netjes aan de overkant van de weg. De winkel zit in de loods achter de boerderij. De koffie en thee staat klaar.

  

Data (grote maten) beurzen:

Grote maten Beurs Amsterdam

Voor Amsterdam zijn we opzoek naar een nieuwe locatie.
Bij voorkeur een ruimte van +/- 100 m2, die we voor 2 a 3 dagen kunnen huren.

 
Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze vernieuwde webshop voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal trendy en vlotte grote maten merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Van trendy jeans broeken van VERO MODA CurveONLY C tot vrouwelijke jurken van Yesta en Junarose. Naast kleding is online ook een breed aanbod aan brede schacht laarzen van JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons online assortiment uitgebreid met diverse nieuwe plus size merken zoals Exxcellent en VERO MODA Curve en ONLY Carmakoma. Naast de nieuwe grote maten merken hebben wij natuurlijk ook nog het aanbod in de merken die je van ons gewend bent, zoals Yesta,  Adia, Zhenzi, Gozzip, Rimini fashion, Mat Fashion, Stark en nog veel meer.

De trends van dit najaar zijn onder andere de leopard print en kleding met een zijbies. Deze trends zijn terug te vinden bij de vele grote maten merken die Bagoes in haar assortiment heeft voor het nieuwe najaar 2019.

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote matenJe vindt online bij Bagoes de merken Only Play Curvy, Zhenzi sport en Zizzi Active.