Agenda

Openingstijden Hoorn 
Maandag 13.00 - 17.30 uur 
Di t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Hoorn opheffingsuitverkoop
Profiteer 20% korting en meer op alles!
najaarsmarkt Hoorn
10% extra korting: alleen tijdens de koemarkt!

Hoorn Nieuwsteeg 17, 1621 EB
Alkmaar Boterstraat 28, 1811 HP

Openingstijden Alkmaar let op
geopend van woensdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Alkmaar OUTLET


Standaard geen (extra) koopavonden en geen koopzondagen in Alkmaar en Hoorn


 Data (grote maten) beurzen:

Grote maten Beurs Amsterdam

Voor Amsterdam zijn we opzoek naar een nieuwe locatie.
Bij voorkeur een ruimte van +/- 100 m2, die we voor 2 a 3 dagen kunnen huren.

 

Uitgelichte producten

Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze webshop en onze vaste verkooppunten in Alkmaar en Hoorn voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal trendy en vlotte grote maten merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Van trendy jeans broeken van Zizzi tot vrouwelijke jurken van Junarose. Naast kleding is online ook een breed aanbod aan brede schacht laarzen van JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met diverse nieuwe plus size merken. Voor grote maten kleding van merken als ONLY Carmakoma en Ivy Bella zit je bij Bagoes op het juiste adres. Naast de nieuwe merken hebben wij natuurlijk ook nog het aanbod in de merken die je van ons gewend bent, zoals Yesta,  Adia, Zhenzi, Gozzip, Rimini fashion, Mat Fashion, Stark en nog veel meer.

De trends van dit najaar zijn onder andere de leopard print en kleding met een zijbies. Deze trends zijn terug te vinden bij de vele grote maten merken die Bagoes in haar assortiment heeft voor het winter seizoen 2018.

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote matenJe vindt online bij Bagoes de merken Only Play Curvy, Zhenzi sport en Zizzi Active.