Agenda

Magazijnverkoop Hem (tussen Hoorn en Enkhuizen)

Meeweg 17 - 1607 HM Hem

Zaterdag 28 november van 10.00 tot 17.00 uur geopend in Hem (tussen Hoorn en Enkhuizen). Gratis parkeren op het terrein. De loods ligt achter de boerderij. Groot aanbod in feestkleding met korting. oa Ophilia tot 50% korting. Disismi is ook aanwezig met lingerie met korting tot 30%.

Zaterdag 19 december van 10.00 tot 17.00 uur
​Zaterdag 2 januari van 10.00 tot 17.00 uur


Kom begin van de middag of juist het einde van de middag om eventuele drukte te ontlopen.
Er is nog meer ruimte gemaakt en met een looprichting aangegeven om ieder veilig te laten shoppen.

Buiten onder de overkapping kan er, onder genot van een kopje koffie of thee eventueel gewacht worden.
 
 

Magazijnverkoop Hem 28 november Reserveer je favorieten vantevoren! 
 
  Disisme aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan blijf je op de hoogte. 
schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Uitgelichte producten

Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze vernieuwde plus size webshop voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal trendy en vlotte grote maten merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Van trendy plus size jeans broeken van VERO MODA CurveONLY Carmakoma tot vrouwelijke jurken van Yesta en Junarose. Naast kleding is online ook een breed aanbod aan brede schacht laarzen van JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons online assortiment uitgebreid met diverse nieuwe plus size merken zoals Pont Neuf, Exxcellent VERO MODA Curve en ONLY Carmakoma. Naast de nieuwe grote maten merken hebben wij natuurlijk ook nog het aanbod in de merken die je van ons gewend bent, zoals Yesta,  Adia, Zhenzi, Gozzip, Rimini fashion, Mat Fashion, Junarose en nog veel meer.

De trends van dit najaar zijn onder andere de leopard print en kleding met een zijbies. Deze trends zijn terug te vinden bij de vele grote maten merken die Bagoes in haar assortiment heeft voor het nieuwe seizoen.

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote matenJe vindt online bij Bagoes de merken Only Play Curvy, Zhenzi sport en Zizzi Active.