Agenda

Magazijnverkoop Hem

Meeweg 17 - 1607 HM Hem

Vrijdagavond 28 juni van 19.00 tot 21.00 uur en Zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur.

Magazijnverkoop Hem vrijdagavond en zaterdagochtend  Reserveer online


Nieuwe collectie met 20% korting en heel veel koopjes.

In verband met de te verwachten temperaturen op zaterdag, hebben wij besloten om de openingstijden van onze magazijn verkoop te wijzigen.
NU:
vrijdag van 18.30 tot 21.00 en zaterdag van 9.00 tot 12.00.

Volop nieuw aanbod in luchtige zomerjurkjes, singlets en tunieken!

Dames het is wel lekker koel in de hal, maar van al dat passen worden we natuurlijk wel warm. Buiten onder de overkapping staan verkoelende drankjes. 


sample SALE Yesta  Ivy Bella aanbiedingen

Alkmaar opheffingsuitverkoop  Zhenzi halve prijzen
yesta by X-two aanbiedingen

 

Data (grote maten) beurzen:

Grote maten Beurs Amsterdam

Voor Amsterdam zijn we opzoek naar een nieuwe locatie.
Bij voorkeur een ruimte van +/- 100 m2, die we voor 2 a 3 dagen kunnen huren.

 

Uitgelichte producten

Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze vernieuwde webshop voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal trendy en vlotte grote maten merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Van trendy jeans broeken van Zizzi tot vrouwelijke jurken van Junarose. Naast kleding is online ook een breed aanbod aan brede schacht laarzen van JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met diverse nieuwe plus size merken. Voor grote maten kleding van merken als ONLY Carmakoma en Ivy Bella zit je bij Bagoes op het juiste adres. Naast de nieuwe merken hebben wij natuurlijk ook nog het aanbod in de merken die je van ons gewend bent, zoals Yesta,  Adia, Zhenzi, Gozzip, Rimini fashion, Mat Fashion, Stark en nog veel meer.

De trends van dit najaar zijn onder andere de leopard print en kleding met een zijbies. Deze trends zijn terug te vinden bij de vele grote maten merken die Bagoes in haar assortiment heeft voor het nieuwe zomer seizoen 2019.

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote matenJe vindt online bij Bagoes de merken Only Play Curvy, Zhenzi sport en Zizzi Active.