Klanten voordeelkaart

Als je het afgelopen half jaar aankopen heb gedaan, dan heb je punten gespaard. Punten saldo's boven de 150 punten zijn 1-9-2020 omgezet naar een waardecheque. In de webshop kun je de waardecheque selecteren na inloggen.  

Om te achterhalen hoeveel punten je gespaard hebt dien je in te loggen en bij mijn account onder het kopje mijn Bonuspunten/ waardecheques vind je het punten saldo. Als het punten saldo nul is, en je hebt aankopen gedaan. Dan zijn je waardepunten omgezet in een waardecheque, deze kun je in de kassa selecteren. Zie hieronder de uitleg. 


In de kassa na de keuze van de betaalmethode kun je de waardecheque selecteren.
Klik op het plusje (achter de kortingscode). Selecteer je waardecheque. Dit kan alleen als het bedrag van het winkelmandje hoger dan €60,- is. 

  
  


Waardepunten sparen en besteden & Uitleg waardecheque inleveren + voorwaarden

1.    Als klant van Bagoes Mode, spaar je automatisch bonuspunten op je account. Elk afzonderelijk e-mailadres is een account. Het is belangrijk dat je altijd hetzelfde e-mailadres gebruik, anders spaar je op dubbele accounts punten. Heb je een dubbel account, stuur een email met je naw gegevens en de email adressen naar webshop@bagoes.nl dan voegen wij het account samen. 

2 .    Per aankoop ontvang je 1 bonuspunt per € 1,00 aan gekochte artikelen: dit wordt direct geregistreerd onder jouw klantgegevens. Uw punten saldo kunt u controleren in de webshop door linksboven op de website in te loggen en te kijken bij mijn account. Hier staat ook uw persoonlijke waardecheque vermeld. (Voorbeeld: bij 200 bonuspunten ontvang je een cheque van € 10,00)

3 .   Om uw waardecheque in te leveren in de webshop, moet je eerst inloggen.  Als je bent ingelogd, kunt je in de kassa de         waardecheque selecteren. 

4.    De waardebonnen worden niet verzonden, maar zijn ten alle tijden te controleren in je account. 

5.    Bonuspunten zijn tussentijds niet inwisselbaar, óók niet tegen contanten.

6.    Bij retour sturen van een deel van de bestelling, wordt de waardebon evenredigheid gebruikt. Voorbeeld: bestel je voor
€ 100,- en je levert daarop een waardebon in van € 10,- en je stuurt later voor € 50,- retour dan wordt er € 5,- van je bestelling afgehaald en je krijgt een € 5,- waardebon retour.

7.
  De waardebonnen moeten binnen 2 maanden na uitgifte ingeleverd worden, daarna verliezen ze hun waarde. De waardebon is alleen geldig in de webshop van Bagoes op nieuwe bestellingen en bij een minimale besteding van € 60,-. De waardebonnen zijn niet inwisselbaar op afgeprijsde artikelen en acties! Bij ten onrechte ingeleverde cheques en of kortingen kunnen we een bijbetaling vragen of de order annuleren. 

8. Bij deelname aan externe spaarsystemen en cashback programma's vervalt de extra korting van het externe spaarsysteem en of cashback programma.   


9.    Aan het Bagoes Mode Bonusspaarsysteem zijn verder geen rechten te ontlenen.

Uitgelichte producten

Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze vernieuwde plus size webshop voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal trendy en vlotte grote maten merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Van trendy plus size jeans broeken van VERO MODA CurveONLY Carmakoma tot vrouwelijke jurken van Yesta en Junarose. Naast kleding is online ook een breed aanbod aan brede schacht laarzen van JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons online assortiment uitgebreid met diverse nieuwe plus size merken zoals Pont Neuf, Exxcellent VERO MODA Curve en ONLY Carmakoma. Naast de nieuwe grote maten merken hebben wij natuurlijk ook nog het aanbod in de merken die je van ons gewend bent, zoals Yesta,  Adia, Zhenzi, Gozzip, Rimini fashion, Mat Fashion, Junarose en nog veel meer.

De trends van dit najaar zijn onder andere de leopard print en kleding met een zijbies. Deze trends zijn terug te vinden bij de vele grote maten merken die Bagoes in haar assortiment heeft voor het nieuwe seizoen.

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote matenJe vindt online bij Bagoes de merken Only Play Curvy, Zhenzi sport en Zizzi Active.