Klanten voordeelkaart

Als je het afgelopen half jaar aankopen heb gedaan, dan heb je punten gespaard. Punten saldo's boven de 250 punten zijn 4-9-2018 omgezet naar een waardecheque. In de winkels zoeken ze je waardecheque op en in de webshop kunt u de waardecheque selecteren na inloggen.  

Het is belangrijk dat je altijd hetzelfde e-mailadres gebruik, anders spaart u op dubbele accounts punten. 

Om te achterhalen hoeveel punten je gespaard hebt dien je in te loggen en bij mijn account onder het kopje mijn Bonuspunten/ waardecheques vind je het punten saldo. Als het punten saldo nul is, en je hebt aankopen gedaan. Dan zijn je waardepunten omgezet in een waardecheque, deze kun je in de kassa selecteren. Zie hieronder de uitleg. 

In de kassa na de keuze van de betaalmethode kun je de waardecheque selecteren.
Klik op het plusje (achter de kortingscode). Selecteer je waardecheque. Dit kan alleen als het bedrag van het winkelmandje hoger dan €75,- is. 

  
  


Waardepunten sparen en besteden & Uitleg waardecheque inleveren + voorwaarden

1.    Als vaste (web)klant van Bagoes Mode,  spaar je automatisch bonuspunten, indien je in ons klantenbestand staat geregistreerd met de benodigde N.A.W.-gegevens.

2
 .    Per aankoop ontvang je 1 bonuspunt per € 1,00 aan gekochte artikelen: dit wordt direct geregistreerd onder jouw klantgegevens. Uw punten saldo kunt u controleren in de webshop door linksboven op de website in te loggen en te kijken bij mijn account. Hier staat ook uw persoonlijke waardecheque vermeld. In de winkels staat het spaarsaldo op de kassabon. 
Bij "Mijn Bonuspunten" staat je actuele saldo van je bonuspunten.

3 .   Om uw waardecheque in te leveren in de webshop, moet u eerst inloggen met uw e-mail adres en wachtwoord.  Is uw e-mail adres nog niet bekent bij ons, dan kunt uw bellen met de webshop om deze alsnog toe te voegen. Als u bent ingelogd, kunt u in de kassa uw waardecheque selecteren. Mocht uw waardecheque niet verschijnen dan heeft u waarschijnlijk meerdere accounts bij ons. U kunt dan bellen met de webshop (0229-270723) om deze samen te voegen. 

4.    De waardebonnen worden niet verzonden, maar zijn ten alle tijden te controleren in je account. 

5.    
Elke 100 bonuspunten vertegenwoordigt een waarde van € 5,-. 2 Keer per jaar ontvang je een waardebon die de waarde vertegenwoordigt van het aantal door jou gespaarde bonuspunten, (Voorbeeld: bij 200 bonuspunten ontvang je een cheque van € 10,00)

6
.    Bonuspunten zijn tussentijds niet inwisselbaar, óók niet tegen contanten.

7.    Bij retour sturen van een deel van de bestelling, wordt de waardebon evenredigheid gebruikt. Voorbeeld: bestel je voor € 100,- en je levert daarop een waardebon in van € 10,- en je stuurt later voor € 50,- retour dan wordt er € 5,- van je bestelling afgehaald en je krijgt een € 5,- waardebon retour.

8.
    Waardebonnen kunnen worden ingeleverd binnen 4 maanden na uitgifte en verliezen daarna hun waarde. De waardebon kan alleen in de webshop van Bagoes en in de winkels in Hoorn en Alkmaar worden ingeleverd, bij een minimale besteding van € 75,-. De waardebonnen zijn niet inwisselbaar op afgeprijsde artikelen en acties! Bij ten onrechte ingeleverde cheques en of kortingen kunnen we een bijbetaling vragen of de order annuleren. 

9.     Bij deelname aan externe spaarsystemen en cashback programma's vervalt de extra korting van het externe spaarsysteem en of cashback programma.   

10.    Aan het Bagoes Mode Bonusspaarsysteem zijn verder geen rechten te ontlenen.

Uitgelichte producten

Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze vernieuwde webshop voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal trendy en vlotte grote maten merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Van trendy jeans broeken van Zizzi tot vrouwelijke jurken van Junarose. Naast kleding is online ook een breed aanbod aan brede schacht laarzen van JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met diverse nieuwe plus size merken. Voor grote maten kleding van merken als ONLY Carmakoma en Ivy Bella zit je bij Bagoes op het juiste adres. Naast de nieuwe merken hebben wij natuurlijk ook nog het aanbod in de merken die je van ons gewend bent, zoals Yesta,  Adia, Zhenzi, Gozzip, Rimini fashion, Mat Fashion, Stark en nog veel meer.

De trends van dit najaar zijn onder andere de leopard print en kleding met een zijbies. Deze trends zijn terug te vinden bij de vele grote maten merken die Bagoes in haar assortiment heeft voor het nieuwe zomer seizoen 2019.

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote matenJe vindt online bij Bagoes de merken Only Play Curvy, Zhenzi sport en Zizzi Active.