Grote maten beurs

Grote maten beurzen

Kijk hier voor de meest actuele grote maten beurzen data waar Bagoes aan deel neemt en informatie zoals locatie en toegangsprijzen.

Data (grote maten) beurzen:

Tot onze spijt gaat de Just-BIB beurs niet door.

 

justBIB is een uniek tweedaags event speciaal voor curvy ladies. Voor vrouwen die graag een dag lekker in de watten worden gelegd. En uiteraard voor vrouwen die van shoppen houden. Het thema van deze editie van justBIB is ‘1001 Nacht’. Maar liefst 6.500 m2 in de sfeer van Sheherazade’s vertellingen en geheel gewijd aan grotere maten (vanaf 40/42). Talloze modeboetieks die de allernieuwste +size fashion tonen. 

WAAR
Jaarbeurs Utrecht - Hal 12
Jaarbeursplein - 3521 AL Utrecht

WANNEER
Zaterdag 21 maart 2015 van 09.30 – 18.00 uur
Zondag 22 maart 2015 van 09.30 – 17.00 uur  

TOEGANGSPRIJS
Voor € 20,- per dag krijgt u toegang tot alle beursonderdelen
 Grote maten Beurs Amsterdam

Voor Amsterdam zijn we opzoek naar een nieuwe locatie.
Bij voorkeur een ruimte van +/- 100 m2, die we voor 2 a 3 dagen kunnen huren.

Andere maten beurs (Grote maten beurs) Hardenberg

Deze beurs gaat voorlopig niet door.

Locatie:
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

Bagoes dit jaar aanwezig op de volgende beurzen:

 

Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze vernieuwde webshop voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal trendy en vlotte grote maten merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Van trendy jeans broeken van VERO MODA CurveONLY C tot vrouwelijke jurken van Yesta en Junarose. Naast kleding is online ook een breed aanbod aan brede schacht laarzen van JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons online assortiment uitgebreid met diverse nieuwe plus size merken zoals Exxcellent en VERO MODA Curve en ONLY Carmakoma. Naast de nieuwe grote maten merken hebben wij natuurlijk ook nog het aanbod in de merken die je van ons gewend bent, zoals Yesta,  Adia, Zhenzi, Gozzip, Rimini fashion, Mat Fashion, Stark en nog veel meer.

De trends van dit najaar zijn onder andere de leopard print en kleding met een zijbies. Deze trends zijn terug te vinden bij de vele grote maten merken die Bagoes in haar assortiment heeft voor het nieuwe najaar 2019.

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote matenJe vindt online bij Bagoes de merken Only Play Curvy, Zhenzi sport en Zizzi Active.