Grote maten beurs

Grote maten beurzen

Kijk hier voor de meest actuele grote maten beurzen data waar Bagoes aan deel neemt en informatie zoals locatie en toegangsprijzen.

Data (grote maten) beurzen:

Tot onze spijt gaat de Just-BIB beurs niet door.

 

justBIB is een uniek tweedaags event speciaal voor curvy ladies. Voor vrouwen die graag een dag lekker in de watten worden gelegd. En uiteraard voor vrouwen die van shoppen houden. Het thema van deze editie van justBIB is ‘1001 Nacht’. Maar liefst 6.500 m2 in de sfeer van Sheherazade’s vertellingen en geheel gewijd aan grotere maten (vanaf 40/42). Talloze modeboetieks die de allernieuwste +size fashion tonen. 

WAAR
Jaarbeurs Utrecht - Hal 12
Jaarbeursplein - 3521 AL Utrecht

WANNEER
Zaterdag 21 maart 2015 van 09.30 – 18.00 uur
Zondag 22 maart 2015 van 09.30 – 17.00 uur  

TOEGANGSPRIJS
Voor € 20,- per dag krijgt u toegang tot alle beursonderdelen
 Grote maten Beurs Amsterdam

Voor Amsterdam zijn we opzoek naar een nieuwe locatie.
Bij voorkeur een ruimte van +/- 100 m2, die we voor 2 a 3 dagen kunnen huren.

Andere maten beurs (Grote maten beurs) Hardenberg

Deze beurs gaat voorlopig niet door.

Locatie:
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

Bagoes dit jaar aanwezig op de volgende beurzen:

 

Uitgelichte producten

Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze webwinkel en onze vaste verkooppunten in Alkmaar en Hoorn voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal Trendy en vlotte grote maten mode merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Trendy jeans broeken van Zizzi en Junarose. De kleding wordt aangevuld met een gevarieerd aanbod in laarzen brede schacht van diverse merken zoals JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met grote maten panty's van Cette. Daarnaast hebben we de kleding collectie's opgenomen van diverse grote maten merken zoals Junarose het hippe merk voor een maatje meer van Vero Moda. Daarnaast nog een aantal nieuwe grote maten merken zoals  Adia, October, Gozzip, Rimini, Stark broeken en prachtige Lady Voloptuous grote maten vintage jurken van Lady V. 

Voor het winter seizoen 2017 hebben we de volgende merken toegevoegd. October kleding nieuw uit Spanje, het allom bekend grote maten merk Exelle en La Lemon de plus size collectie van Smashed Lemon

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote maten. De gehele X-two active collectie is online verkrijgbaar. Daarnaast een aantal artikelen van Zizzi en Junarose,  binnenkort de complete collectie van Zhenzi sport.