0
KiyOh score: 8.5 van ruim 5874 klanten
Junarose

Junarose

Junarose is het hippe nieuwe grote maten merk van Bestseller, het jonge zusje van Vero moda & Only. 
Junarose wordt gratis verzonden en retour. Junarose is verkrijgbaar tot en met maat XL = 54. Binnen de collectie van Junarose heb je strakkere en oversized vallende artikelen, let daarbij goed op de maat die je besteld. De Bagoes winkel in Alkmaar en Hoorn zijn een officieel verkooppunt van Junarose.
Toon 
Toon 
Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze webwinkel en onze vaste verkooppunten in Alkmaar en Hoorn voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal Trendy en vlotte grote maten mode merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Trendy jeans broeken van Zizzi en Junarose. De kleding wordt aangevuld met een gevarieerd aanbod in laarzen brede schacht van diverse merken zoals JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met grote maten panty's van Cette & Pretty Polly. Daarnaast hebben we de kleding collectie's opgenomen van diverse grote maten merken zoals Junarose het hippe merk voor een maatje meer van Vero Moda. Daarnaast nog een aantal nieuwe grote maten merken zoals  Anna Scholz, Gozzip, Rimini, Stark broeken, X-two Red en prachtige Lady Voloptuous vintage jurken van Lady V. 

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote maten. De gehele X-two active collectie is online verkrijgbaar. Daarnaast een aantal artikelen van Junarose en binnenkort de complete collectie van Zhenzi sport.