SorterenSorteren
FilterFilter
Samoon

Samoon

Uit het huis van Gerry Weber is de grote maten collectie Samoon gekomen. Mooie stoffen en fijne kleuren zijn gebruikt om de kleding van Samoon tot prachtige collectie te vormen. De kleding ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens erg comfortabel en geschikt om iedere dag te dragen. De collectie loopt t/m maat 54.

Toon 
 • zilver-print
  Art.nr: 330108-21137
  BESCHIKBARE MATEN 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64

  Blazer Samoon combi stofjes

  € 179,99 € 50,40
  Sale-72%
Toon 
Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze webwinkel en onze vaste verkooppunten in Alkmaar en Hoorn voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal Trendy en vlotte grote maten mode merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Trendy jeans broeken van Zizzi en Junarose. De kleding wordt aangevuld met een gevarieerd aanbod in laarzen brede schacht van diverse merken zoals JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met grote maten panty's van Cette. Daarnaast hebben we de kleding collectie's opgenomen van diverse grote maten merken zoals Junarose het hippe merk voor een maatje meer van Vero Moda. Daarnaast nog een aantal nieuwe grote maten merken zoals  Adia, October, Gozzip, Rimini, Stark broeken en prachtige Lady Voloptuous grote maten vintage jurken van Lady V. 

Voor het winter seizoen 2017 hebben we de volgende merken toegevoegd. October kleding nieuw uit Spanje, het allom bekend grote maten merk Exelle en La Lemon de plus size collectie van Smashed Lemon

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote maten. De gehele X-two active collectie is online verkrijgbaar. Daarnaast een aantal artikelen van Zizzi en Junarose,  binnenkort de complete collectie van Zhenzi sport.