• Gratis verzending
  • Gratis retour sturen
  • Achteraf betalen

Plussize blazers en jasjes

SorterenSorteren
FilterFilter

Plussize blazers en jasjes

Toon 

Plussize blazers en jasjes

De plus size blazers en jasjes krijgen steeds meer een belangrijke plaats in de huidige mode collecties. Modische invloeden zorgen ervoor dat de blazer en het jasje niet meer te missen zijn in onze kledingkast. Een groot aantal variaties zien we binnen deze uitgebreide kleding groep.

 
Colbert grote maten

Hoe leuk is het om per seizoen weer je garderobe up to daten met een nieuwe blazer of hip jasje. Elk seizoen zien we weer zoveel veranderingen in stoffen en belijningen , dat we weer overgaan tot de aanschaf van iets nieuws. 

Per seizoen zien we natuurlijk heel veel variaties in deze leuke kleding categorie. Vlotte modellering in de zomer collecties, veelal lichte materialen en kortere modellen. De blazer of jasje krijgt in de warme periodes meer een functie om je bij de koudere avonden iets warmer te kleden. Overdag wordt de blazer meestal alleen gedragen bij een officieel moment, een trouwerij of zakelijke bespreking. Voor de sportieve look zien we in de zomer veel jeansjasjes. Een super makkelijk te combineren artikel. De jeans stijl staat bij heel veel leuke jurkjes en tunieken. Dit zijn vaak wat kortere licht getailleerde modellen, die in verschillende wassingen te zien zijn.

Naarmate we overgaan naar het najaar, zien we duidelijk een opkomst in de blazers en jasjes. In de start van het najaar worden ze vaak gedragen als buitenjas. Wordt het nog kouder dan zien we de blazer en het jasjes als binnen artikel. Het is de kers op de taart van onze kleding set. 

Binnen de plussize mode zien we steeds meer blazers en jasjes. Door de mode bedrijven wordt er meer aandacht aan geschonken. De blazer is van origine een artikel uit de herenmode, maar met de jaren zien we dit artikel meer en meer in de vrouwenmode. Ook het colbert pak wordt steeds belangrijker. Mode wordt Genderneutraal.

 

 
Naar boven