Jurken grote maten

SorterenSorteren
FilterFilter
FINAL SALE 10% EXTRA korting op alle sale. > €60,- met actiecode final 
Toon alle aanbiedingen »

Toon 

Uitgelichte producten

Jurken grote maten

Wat zouden we moeten zonder de jurk. Door alle eeuwen heen is de jurk een belangrijk kledingstuk. Voor rouwen is de jurk nog steeds het artikel om er goed uit te zien. Te dragen met speciale momenten. Een artikel met veel mogelijkheden.

 

Waar komt de jurk eigenlijk vandaan. Eigenlijk zolang er kleding door de mens aangetrokken wordt, is de jurk in beeld. Zowel voor mannen als voor vrouwen is het de bedekking van het lijf, bescherming tegen weers invloeden. Door alle eeuwen heen krijgt de jurk een andere functie. Het blijft heel lang nog steeds een artikel wat ook door mannen gedragen wordt. Cultuur en geloofsovertuiging zijn hierbij belangrijk. 

De jurk heeft door de eeuwen heen een enorme metamorfose ondergaan. In de renaissancetijd waren de jurken enorm groot en wijd. Dames droegen er grote hoepels onder, waren helemaal ingesnoerd. Vaak hadden ze ook maar 1 of 2 jurken. De jurken waren duur en zeer tijdrovend om te maken. De stoffen moesten meestal uit het Verre Oosten komen en de schepen die dit vervoerden, waren maanden onderweg. Jurken met veel details waren alleen voor de vrouwen die hiervoor het geld hadden. De gewone vrouw moest het doen met iets veel eenvoudigers. Deze maakte ze vaak zelf van goedkope stoffen of uit restanten van oude kleding. Recyclen was toen al belangrijk.  

Zoals de mode altijd is,  zien we op elke mode stijl een reactie. Is mode een tijd wijd, dan komt er altijd een periode dat deze weer strak wordt. 

 

Little black dress

Invloeden vanuit Hollywood zijn ook altijd belangrijk geweest op de ontwikkeling van de jurken. Wat de filmsterren droegen op het witte doek, was al snel in de modehuizen te zien. De dames wilden er ook uitzien als hun favoriete filmster. Dit is eigenlijk altijd zo gebleven.

Een van de mode toppers van toen is the little black dress. Ooit bekend gemaakt door Audrey Hepburn. Stijliconen.

De tijd veranderd en daarmee verandert de mode. De vrouw neemt een belangrijke rol binnen de maatschappij. Daarmee verandert ook haar kleding look. Ze weet wat ze wil en kiest haar eigen stijl. Of dit nu een hippie look is met een maxi jurk of een zakelijke look met een robe manteau.

Welke maten jurken hebben wij?

Zoek je een grote maten dames jurk in maat 42 jurk maat 44 jurk maat 46, jurk maat 48, jurk maat 50, jurk maat 52, jurk maat 54, jurk maat 56, jurk maat 58 of jurk maat 60? 

Dan hebben wij wel iets voor jou!

 
Naar boven

Grote maten mode

Bagoes brengt de mooiste grote maten dameskleding merken bij elkaar. In onze vernieuwde plus size webshop voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal trendy en vlotte grote maten merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Van trendy plus size jeans broeken van VERO MODA Curve, ONLY Carmakoma tot vrouwelijke jurken van Yesta en Ivy Beau. Naast kleding is online ook een breed aanbod aan brede schacht laarzen van JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons online assortiment uitgebreid met diverse nieuwe plus size merken zoals Yest en Yest Basic VERO MODA Curve en ONLY Carmakoma. Naast de nieuwe grote maten merken hebben wij natuurlijk ook nog het aanbod in de merken die je van ons gewend bent, zoals Yesta,  Adia, Zhenzi, Gozzip, Mat Fashion, Zizzi en nog veel meer.

Curvy mode - Inbetween mode

We zijn dit voorjaar gestart met de verkoop van een aantal inbetween mode merken in de maten 36-48. We starten met de volgende merken: Yest, Ivy Beau en ES&SY. Over een maand komt daar nog Jin Jinny bij. Bij succes wordt het pakket uitgebreid met meer merken. 

De trends van dit voorjaar zijn onder andere de leopard print en kleding met een zijbies. Deze trends zijn terug te vinden bij de vele grote maten merken die Bagoes in haar assortiment heeft voor het nieuwe seizoen.

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote matenJe vindt online bij Bagoes de merken Only Play Curvy, Zhenzi sport en Zizzi Active.