• Gratis verzending
  • Gratis retour sturen
  • Achteraf betalen

DaisyconWord Bagoes Affiliate!

Promoot Bagoes en verdien mee aan bestellingen.

Bagoes.nl is bij het affiliate netwerk Daisycon aangesloten. Heeft u een eigen website, waarop alles om (Plus Size) fashion draait? Promoot dan de trendy fashion van Bagoes met banners en tekstlinks die we u via het Daisycon affiliate programma ter beschikking stellen. Verdien geld met iedere succesvolle bestelling die we via uw website ontvangen! U ontvangt 7% tot 10% commissie.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Wordt publisher bij Daisycon en meldt u aan voor onze campagne. Als we uw aanmelding geaccepteerd hebben, kunt u direct beginnen. Als u bepaald campagne materiaal nodigt hebt, kunt u altijd contact met ons opnemen. We verheugen ons op een succesvolle samenwerking!

Klik hier om Bagoes partner bij Daisycon te worden.

Naar boven

Grote maten mode

Bagoes brengt de mooiste grote maten dameskleding merken bij elkaar. In onze vernieuwde plus size webshop voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal trendy en vlotte grote maten merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Van trendy plus size jeans broeken van VERO MODA Curve, ONLY Carmakoma tot vrouwelijke jurken van Yesta en Ivy Beau. Naast kleding is online ook een breed aanbod aan brede schacht laarzen van JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons online assortiment uitgebreid met diverse nieuwe plus size merken zoals Yest en Yest Basic VERO MODA Curve en ONLY Carmakoma. Naast de nieuwe grote maten merken hebben wij natuurlijk ook nog het aanbod in de merken die je van ons gewend bent, zoals Yesta,  Adia, Zhenzi, Gozzip, Mat Fashion, Zizzi en nog veel meer.

Curvy mode - Inbetween mode

We zijn dit voorjaar gestart met de verkoop van een aantal inbetween mode merken in de maten 36-48. We starten met de volgende merken: Yest, Ivy Beau en ES&SY. Over een maand komt daar nog Jin Jinny bij. Bij succes wordt het pakket uitgebreid met meer merken. 

Zizzi heeft een nieuwe maat er extra bij de maat xxl=58-60.

De trends van dit voorjaar zijn onder andere de leopard print en kleding met een zijbies. Deze trends zijn terug te vinden bij de vele grote maten merken die Bagoes in haar assortiment heeft voor het nieuwe seizoen.

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote maten. Je vindt online bij Bagoes de merken Only Play Curvy, Zhenzi sport en Zizzi Active.