0

Ruilen & retourneren

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

 • waarop het artikel in je bezit is: 
 • bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop je het laatste artikel hebt ontvangen:

Retourneren

Retourneren kan door het artikel in originele staat en voorzien van originele prijskaartjes, samen met de factuur, binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakket.

 • Omcirkel op de faktuur de producten die u retourneert en stop deze samen met de artikelen in de doos.

 • Graag de reden van retour vermelden.

 • Plak de doos goed dicht.

Gratis retour sturen via een DHL of DPD parcelshop

Gratis retour sturen via de DHL doe je door de meegeleverde retour sticker over de oude barcode sticker heen te plakken. En je pakket af te geven bij een DHL ServicePoint.

Gratis retour sturen via de DPD doe je door eerst op de website het retour formulier te printen.Zie uitleg hieronder. 
Daarna kun je het pakket af geven bij een DPD pakketshop.  Klik hier voor dichtsbijzijnde parcelshop te vinden. 
Klik hier voor de uitleg op de DPD website. 

ga naar "https://www.bagoes.nl/retour.php

vul je factuurnr. en e-mailadres in en print de retourbon.

Retour sturen via andere vervoerder

 1. U kunt het pakket voldoende gefrankeerd terug sturen: naar Bagoes, Meeweg 17, 1607 HM Hem. Retouren tot 2 kg. kunnen in een A4 envelop of ingepakt in stevig plastic met postzegels terug gezonden worden. Het pakketje moet wel in de brievenbus passen. Voor € 5,- kunt u retour sturen via de DHL. Klik hier  

Deze kosten zijn voor eigen risico en rekening.

Ruilen

Indien u een ander artikel wilt bestellen, dan dient u een nieuwe bestelling te plaatsen en de betaling te voldoen. Wij versturen dan zo snel mogelijk uw nieuwe bestelling. Op de dag dat wij de artikelen retour ontvangen wordt het geld van de retour gestuurde artikelen direct terug gestort op uw rekening of wordt het openstaande saldo aangepast.   

 

Ruilen/terug brengen in de winkels van Bagoes

De via www.bagoes.nl en modeoutlet.nl gekochte producten zijn ook te ruilen of te retourneren in onze winkels in Hoorn en Alkmaar. Neem de artikelen, voorzien van originele prijskaartjes samen met de factuur binnen 14 dagen na ontvangst mee naar een van onze winkels om deze te ruilen.

Beschadigd of verkeerd product ontvangen

Indien u een beschadigd of verkeerd product heeft ontvangen dan neemt u contact met ons op via webshop@bagoes.nl of 0229-270723 om te melden welk artikel niet juist is geleverd. Deze wordt door Bagoes Mode kosteloos omgeruild voor het juiste product. Omcirkel op de factuur het artikel waar het om gaat. 


Zodra wij je retourgezonden artikel hebben ontvangen, wodt dit direct verwerkt en gelden de volgende terugstorttermijnen:

 • Achteraf betalen: 1 werkdag, indien je nog niet hebt betaald, vervalt de betalingsverplichting

 • iDEAL: 1 werkdag

 • Creditcard: 1 werkdag
 • Cadeaubon/kaart: wordt binnen 2 a 3 werkdagen opgewaardeerd

  LET OP: Wanneer je een artikel retourneert dat betaald is met een van de Giftcards of Fashioncheque, dan krijg je het retourbedrag terug in de vorm van een cadeaubon.

   

HET PRODUCT DAT IK HEB GEKOCHT IS NU AFGEPRIJSD IN DE SALE. WAT NU?

Zodra je zeker weet dat je het product wilt houden, je binnen 14 dagen na de aankoop reageert en het product nog niet gedragen is, ontvang je een kortingscode voor een volgende aankoop t.w.v. van het prijsverschil. Neem contact op via 0229-270723 of via de email. 

 

Uitgelichte producten

Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze webwinkel en onze vaste verkooppunten in Alkmaar en Hoorn voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal Trendy en vlotte grote maten mode merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Trendy jeans broeken van Zizzi en Junarose. De kleding wordt aangevuld met een gevarieerd aanbod in laarzen brede schacht van diverse merken zoals JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met grote maten panty's van Cette. Daarnaast hebben we de kleding collectie's opgenomen van diverse grote maten merken zoals Junarose het hippe merk voor een maatje meer van Vero Moda. Daarnaast nog een aantal nieuwe grote maten merken zoals  Adia, October, Gozzip, Rimini, Stark broeken en prachtige Lady Voloptuous grote maten vintage jurken van Lady V. 

Voor het winter seizoen 2017 hebben we de volgende merken toegevoegd. October kleding nieuw uit Spanje, het allom bekend grote maten merk Exelle en La Lemon de plus size collectie van Smashed Lemon

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote maten. De gehele X-two active collectie is online verkrijgbaar. Daarnaast een aantal artikelen van Zizzi en Junarose,  binnenkort de complete collectie van Zhenzi sport.