Laarzen wijde schacht

Heeft u moeite om de juiste laars te vinden. Bagoes heeft een zeer uitgebreid assortimentlaarzen met wijde schacht , het hele jaar door en altijd de laatste mode. Voor het najaar gaan de laarzen met wijde schacht van JJ Footwear tot en met een schacht wijdte van 6XW = kuitwijdte van 60cm.
Laarzen wijde schacht

Bagoes heeft een zeer uitgebreid assortiment laarzen met wijde schacht, het hele jaar door en altijd de nieuwste styles. Dit jaar zijn er te gekke laarzen met wijde schacht. De volgende merken zijn specialiseerd in wijde schacht laarzen: JJ Footwear, Bladelli, Head over heels Walkers en Babouche. Comineer je laarzen met een leuke tuniek en een legging. 

Hebben we uw schoenmaat of schacht wijdte niet op voorraad mail ons dan, want wij zetten dan graag een stap extra om de juiste maat laars met de juiste schacht wijdte voor u speciaal te bestellen.
laarzen wijde schacht

 

Hyves Facebook Twitter MSN Reporter

Bagoes Mode is de online winkel voor grote maten dames kleding. Met de grootste collectie grote maten merk dameskleding in de webshop van Bagoes.nl en in winkels in Hoorn, Alkmaar en Utrecht. Bij BAGOES grote maten mode vind je alle mode trends en grote maten merken die ieder een eigen beleving hebben.  Bagoes mode heeft een grote maten mode laarzen wijde schacht,  zijn zeer geschikt voor de dikke en brede kuiten. Daarnaast staan we op alle grote maten beurzen in het land. Bagoes houd regelmatig een magazijn uitverkoop in haar outlet winkel in Amsterdam. Voor grote maten jurken, grote maten broeken, grote maten jeans, grote maten blazers en jasjes, grote maten blouses, grote maten bolero's, grote maten jassen, grote maten leggings, grote maten lingerie, grote maten rokken, grote maten shirts, grote maten singlets, grote maten truien, grote maten tunieken en grote maten vesten.